ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ Σαπουντζάκης Ανθοπωλεία Γάμος Βάπτιση
   Αρχική σελίδα  |  Ο λογαριασμός μου  |  Περιεχόμενα καλαθιού  |  Ολοκλήρωση αγοράς   
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Προφίλ επιχείρησης
Χρήσιμες πληροφορίες
Όροι συνεργασίας
Επικοινωνία
Νέες Καταχωρήσεις

Δώσε στύλ!
Λουλούδια λουλουδια ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ FLOWERS flowers loyloydia Athens Αθήνα Faliro αΘΗΝΑ
Οι σημερινοί καταναλωτές αναζητούν απεγνωσμένα την μοναδικότητα. Καθώς αυτή η επιθυμία αυξάνεται καταναλώνουν όλο και περισσότερο χρόνο για να προσωποποιήσουν τα δώρα που προσφέρουν. Άλλωστε μια έρευνα που διενεργήθηκε εκ μέρους του Συλλόγου Αμερικανών Ανθοπωλών δείχνει ότι το 89% των Αμερικανών θέτουν προτεραιότητα στην επιλογή των δώρων που αντανακλούν στην προσωπικότητα του παραλήπτη. Με τις εκατοντάδες των μεγεθών, σχημάτων και χρωμάτων, οι ανθοκομικές κατασκευές είναι από τα ευκολότερα προς επιλογήν δώρα.

Παραγγέλλοντας λουλούδια

   Όταν πρόκειται να προσφέρετε λουλούδια, η προσεκτική επιλογή των ποικιλιών και των χρωμάτων που θα στείλετε, θα' χει ως αποτέλεσμα να θεωρηθούν δώρα με φροντίδα, με σκέψη, που οι παραλήπτες εκτιμούν και χαίρονται να λαμβάνουν.
   Το πρώτο βήμα είναι να σκεφθείτε τις προτιμήσεις του ατόμου στο οποίο απευθύνονται. Για παράδειγμα ποια χρώματα του αρέσουν; Του αρέσουν κάποια συγκεκριμένα λουλούδια; Ποια είναι τα χόμπυ του; Τι είδους μήνυμα θέλετε να μεταφέρετε;
   Συμβουλευτείτε τον ανθοπώλη σας ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την κατάλληλη σύνθεση και ακόμη να σας εξηγήσει την ποικιλία των δυνατοτήτων που υπάρχουν.

Οι επιλογές λουλουδιών περιλαμβάνουν :

Φυσικό
Φυσιολάτρες, άνθρωποι απλοί, που προτιμούν την ύπαιθρο. Ανθισμένα ή πράσινα φυτά, λουλούδια του αγρού και αποχρώσεις γήινες ταιριάζουν καλύτερα σ' αυτή την προσωπικότητα.
Ρομαντικό
Ρομαντικοί, άνθρωποι γενναιόδωροι, αυθόρμητοι και εξωστρεφείς. Μπουκέτα απαλών χρωμάτων, ελαφρές ευωδιές, υλικά όπως δαντέλα, τούλι, κορδέλες ταιριάζουν στους ρομαντικούς.
Εκφραστικό
Εκδηλωτικοί, άνθρωποι που επιζητούν την υπέρβαση. Τους έλκουν τα μη καθιερωμένα, από την νέα γενιά και τις τέχνες. Εξωτικά λουλούδια και ασυνήθιστοι συνδυασμοί σχημάτων, χρωμάτων και υλικών θα ταιριάζουν με την δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική τους ροπή.
Παραδοσιακό
Παραδοσιακοί, άνθρωποι άξιοι εμπιστοσύνης, θιασώτες της οικογένειας που προτιμούν τις κλασσικές γραμμές και εκτιμούν εντυπωσιακές κατασκευές με μεγάλη ποικιλία λουλουδιών.
Μοντέρνο
Σύγχρονοι, άνθρωποι που δημιουργούν νέες τάσεις και τους αρέσει να ζουν την στιγμή. Μοντέρνο στυλ όπως τα μονόχρωμα μπουκέτα, οι συνθέσεις με λίγα μεγάλα και έντονα, εντυπωσιακά λουλούδια αποτελούν τις προτιμήσεις τους.
Καλάθι αγορών
Άδειο Καλάθι
Τιμές σε ευρώ
Σας ενδιαφέρουν
Φροντίδα φυτών
Εορτολόγιο
Δώσε στυλ!
Νέα
Γλώσσες
English Greek
Μεταφορά - Πληρωμή
Ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής και μεταφοράς
περισσότερα
Photo Gallery
Γάμοι, βαπτίσεις, δεξιώσεις, βιτρίνες
περισσότερα
Αναζήτηση
 
Εάν γνωρίζετε τον κωδικό του προϊόντος που ψάχνετε γράψτε τον εδώ.
Σύνθετη αναζήτηση
Sapountzakis eShop 2009

:: e-Shop :: Supported by Omegatech ::