ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ Σαπουντζάκης Ανθοπωλεία Γάμος Βάπτιση
   Αρχική σελίδα  |  Ο λογαριασμός μου  |  Περιεχόμενα καλαθιού  |  Ολοκλήρωση αγοράς   
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Προφίλ επιχείρησης
Χρήσιμες πληροφορίες
Όροι συνεργασίας
Επικοινωνία
Νέες Καταχωρήσεις

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αποστολές παραγγελιών.

Για όλη την Αττική οι παραγγελίες σας εκτελούνται από το κατάστημά μας, με ανάλογη επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων. Τα μεταφορικά έξοδα είναι διαμορφωμένα ανάλογα με την περιοχή του παραλήπτη και μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ στο σημείο «μεταφορικά έξοδα». Εάν τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβανόταν στις τιμές των προϊόντων σε πολλές περιπτώσεις θα χρεωνόσασταν άδικα περισσότερο από αυτό που θα έπρεπε.
Για υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό δεχόμαστε παραγγελίες.
Το κατάστημά μας λειτουργεί όλο το χρόνο από Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 9.00 π.μ. έως στις 22.00 μ.μ.
Οι παραγγελίες που δεχόμαστε εντός ωραρίου εκτελούνται το νωρίτερο δύο ώρες από το χρόνο παραγγελίας. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός των ωρών λειτουργίας μας, πραγματοποιούνται μετά τις 10.00π.μ. της επομένης ημέρας, εκτός κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
Για παράδοση παραγγελίας σε μέρες αιχμής όπως μεγάλες ονομαστικές γιορτές, Βαλεντίνου, γιορτή της μητέρας κ.τ.λ, δεν δεχόμαστε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης. Για τις παραγγελίες εκτός Αττικής για αυθημερόν παράδοση, πρέπει η αγορά να γίνεται μέχρι τις 14.00 μ.μ. . Για χώρες εξωτερικού με εγγύηση έγκαιρης παράδοσης απαιτείται από 24 ώρες έως και 48 ώρες.
Σημείωση ότι σε πολλές χώρες του εξωτερικού τα ανθοπωλεία είναι κλειστά την Κυριακή.
Εάν έχετε επιλέξει να εξοφλήσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ της χρονικής στιγμής της κατάθεσης και του χρονικού διαστήματος της εκτέλεσης της παραγγελίας, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιβεβαίωση της. Εκτός και αν μας στείλετε φαξ την απόδειξη κατάθεσης όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, ο κωδικός παραγγελίας και το αντίστοιχο ποσό.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς. Επίσης για παραγγελίες που θα δώσετε τηλεφωνικώς στο 210.9847885 ή μέσω φαξ 210.9851916 ή μέσω e-mail στο info@athensflowers.gr ισχύουν οι ίδιοι όροι.

Έκδοση παραστατικού.

Η Ο.Σαπουντζάκης & ΣΙΑ ΕΕ σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε να εκδοθεί απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο και να αποσταλεί στη διεύθυνσή σας. Σε περίπτωση τιμολογίου είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν τα στοιχεία που σας ζητούνται όπως, Επωνυμία Εταιρίας ή ονοματεπώνυμο επαγγελματία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., διεύθυνση, αντικείμενο δραστηριοτήτων ή επάγγελμα.

Ακύρωση παραγγελίας
Το κατάστημά μας δεν υποχρεούται να δέχεται τις ακυρώσεις παραγγελιών και αυτό, λόγω του ότι έχουν τύχη πολλές φορές από κακοπροαίρετα άτομα να δίνονται παραγγελίες και κατόπιν να ακυρώνονται.
Αυτό συμβαίνει διότι, μόλις λάβουμε μία παραγγελία, προχωρούμε στην κατασκευή του προϊόντος επεξεργαζόμενοι τα λουλούδια ή παραγγέλνουμε για την προμήθεια κάποιων λουλούδιών που ίσως τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχουν στο κατάστημά μας.
Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις, επιστροφές χρημάτων που αφορούν παραγγελίες για την υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αττικής) και εξωτερικό.

Επιβεβαίωση παράδοσης
Ως αποδεικτικό παράδοσης ισχύει η υπογραφή του παραλήπτη ή και τρίτου προσώπου σε χώρους όπως εταιρίες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, θέατρα, κοιμητήρια κτλ. όπου δεν είναι δυνατή η παράδοση στον ίδιο τον παραλήπτη.
Το αντίστοιχο δελτίο φυλάσσετε στο αρχείο μας για 5 μέρες μετά την παράδοση.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ο παραλήπτης μπορεί να μην δέχεται να παραλάβει τα λουλούδια, είτε απλά αρνείται να υπογράψει ότι τα παρέλαβε καλώς κτλ αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αιτία άρνησης της χρέωσης της παραγγελίας και αμφισβήτησης αυτής.
Τρόποι πληρωμής

Για την εξόφληση του προϊόντος μπορείτε να επιλέξετε τους εξής τρόπους:
1] Κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς
Α) Αγροτική Τράπεζα- Αριθμός Λογαριασμού-416 01 008454 36- Δικαιούχος Ο.Σαπουντζάκης
Β) Eurobank Αριθμός Λογαριασμού-0026 0221360100232959- Δικαιούχος Ο.Σαπουντζάκηs

Για καταθέσεις από εξωτερικό ισχύει ο παρακάτω λογαριασμός.
Α)Eurobank Αριθμός Λογαριασμού-GR-5902602210000360100232959 Δικαιούχος Ο.Σαπουντζάκης
Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Σας ενημερώνουμε ότι η παραγγελία σας θα εκτελεσθεί μόνο έπειτα από επιβεβαίωση της κατάθεσή σας. Η επιβεβαίωση ελέγχετε ηλεκτρονικά απ’ ευθείας από το κατάστημα μας. Απλώς για να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας απαιτείτε κάποιο χρονικό διάστημα. Εάν θέλετε να συντομεύσετε το χρόνο μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσή σας στο fax 210.9851916.
2] Για on-line αγορές δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες (VISA , MASTERCARD , AMΕRICAN EXPRESS , DINERS) .
Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους , η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της τράπεζας ALPHA BANK. Η επιχείρηση Ο.Σαπουντζάκης & ΣΙΑ ΕΕ και το προσωπικό αυτής σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και επομένως δεν αποθηκεύει στοιχεία της κάρτας σε κάποια βάση δεδομένων.
Οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες είναι απόλυτα ασφαλές, δεδομένου ότι υπάρχει αυτόματη σύνδεση με το διατραπεζικό σύστημα χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση.

Καλάθι αγορών
Άδειο Καλάθι
Τιμές σε ευρώ
Σας ενδιαφέρουν
Φροντίδα φυτών
Εορτολόγιο
Δώσε στυλ!
Νέα
Γλώσσες
English Greek
Μεταφορά - Πληρωμή
Ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής και μεταφοράς
περισσότερα
Photo Gallery
Γάμοι, βαπτίσεις, δεξιώσεις, βιτρίνες
περισσότερα
Αναζήτηση
 
Εάν γνωρίζετε τον κωδικό του προϊόντος που ψάχνετε γράψτε τον εδώ.
Σύνθετη αναζήτηση
Sapountzakis eShop 2009

:: e-Shop :: Supported by Omegatech ::