ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ Σαπουντζάκης Ανθοπωλεία Γάμος Βάπτιση
   Αρχική σελίδα  |  Ο λογαριασμός μου  |  Περιεχόμενα καλαθιού  |  Ολοκλήρωση αγοράς   
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Προφίλ επιχείρησης
Χρήσιμες πληροφορίες
Όροι συνεργασίας
Επικοινωνία
Νέες Καταχωρήσεις

Όροι Συνεργασίας

Όροι Χρήσης και συνεργασίας.

Προσωπικά Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα Ν.2472/1977.
Η εταιρία Ο.ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ σας ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μέσω των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε στη διαδικτυακή μας τοποθεσία www.sapountzakis.gr επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει του Ν.2472/1977 και των σχετικών τροποποιήσεων του.
Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.sapountzakis.gr χωρίς να δώσει κανένα προσωπικό στοιχείο. Θα σας ζητηθούν προσωπικά δεδομένα μόνο όταν είναι να προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων και να γίνετε συνδρομητές ή μέλη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Ο.ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση σας. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση όπου οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.
Όταν επισκέπτεστε το www.sapountzakis.gr ή μας στέλνετε e-mail επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά και συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία από την εταιρία Ο.ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ στην οποία ανήκει ο διαδικτυακός αυτός τόπος, με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε επίσης να αποδέχεστε ότι όλες οι συμφωνίες, επισυνάψεις, σημειώματα, παρατηρήσεις και λοιπή επικοινωνία, που παρέχουμε σε σας ηλεκτρονικά, θα έχουν την ισχύ και τη βαρύτητα, αντίστοιχων γραπτών εγγράφων.

Αλλαγή πληροφοριών από το χρήστη
Ως χρήστης έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας, να αλλάξετε την διεύθυνση αποστολής και τον τρόπο πληρωμής των νέων προϊόντων που θα παραγγείλετε.

Ο Λογαριασμός σας
Με τη χρήση του www.sapountzakis.gr είστε υπεύθυνοι να διατηρείτε την εμπιστευτικότητα του λογαριασμού σας (username, password). Φέρετε την πλήρη ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που εμφανίζονται στο λογαριασμό σας ή τον κωδικό πρόσβασης σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε ενηλικιωθεί (δεν έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας) μπορείτε να χρησιμοποιείτε www.sapountzakis.gr μόνο για περιήγηση στις ιστοσελίδες μας, ενώ αγορές μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο με τη συμμετοχή ενός ενήλικα.
Η εταιρία Ο.ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει παραγγελίες ή να διαγράψει λογαριασμούς πελατών, καθώς και να αφαιρέσει ή να αλλάξει το περιεχόμενο του www.sapountzakis.gr

Τροποποίηση Όρων και Περιεχομένου

Η Ο.ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους των συναλλαγών και / ή το περιεχόμενο του διαδικτυακού αυτού τόπου, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η ισχύς των νέων όρων ξεκινά με την ανάρτηση τους στο site (www.sap.gr).

Λοιποί όροι.
α) Το περιεχόμενο του www.sap.gr δηλαδή οι φωτογραφίες, τα κείμενα, τα γραφικά, τα scripts, τα applets κτλ προστατεύεται από τις εθνικές (Ν. 2121/93) και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) των σελίδων κατά οιονδήποτε τρόπο τμηματικά, περιληπτικά ή κατά ολοκληρία, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.
β) Η Ο.ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ και το www.sapountzakis.gr δε φέρει καμία ευθύνη, για τη χρήση του site αυτού. Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης που αναφέρονται στην ιστοσελίδα αυτή διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό Δίκαιο, το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί συμφωνία μεταξύ της Ο.ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ και των χρηστών των σελίδων (www.sapountzakis.gr) και υπηρεσιών της.

Εφαρμοστέο Δίκαιο.
γ) Οποιαδήποτε διαφορά, ή διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος αυτού ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς –πώλησης προϊόντων, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Εγγύηση ποιότητας.
Το ανθοπωλείο «Σαπουντζάκης» έχει στόχο την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση σας. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο site είναι αυτά που δεσμευόμαστε να έχουμε τη δεδομένη στιγμή. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει η πιθανότητα κάποιο είδος λουλουδιού ή συνοδευτικού δώρου να έχει εξαντληθεί ή να μην υπάρχει ακριβώς στον ίδιο χρωματισμό. Σε αυτή την περίπτωση θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος, της ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας, χωρίς να αλλάζει το συνολικό ύφος του προϊόντος. Εάν η συγκεκριμένη αλλαγή, αλλάζει σημαντικά την εικόνα του προϊόντος τότε θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε και να πάρουμε τη συγκατάθεση σας. Εάν δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα. Ευχόμαστε καλή συνεργασία και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Καλάθι αγορών
Άδειο Καλάθι
Τιμές σε ευρώ
Σας ενδιαφέρουν
Φροντίδα φυτών
Εορτολόγιο
Δώσε στυλ!
Νέα
Γλώσσες
English Greek
Μεταφορά - Πληρωμή
Ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής και μεταφοράς
περισσότερα
Photo Gallery
Γάμοι, βαπτίσεις, δεξιώσεις, βιτρίνες
περισσότερα
Αναζήτηση
 
Εάν γνωρίζετε τον κωδικό του προϊόντος που ψάχνετε γράψτε τον εδώ.
Σύνθετη αναζήτηση
Sapountzakis eShop 2009

:: e-Shop :: Supported by Omegatech ::

Wedding flowers Athens FLOWERSHOPS WEDDING FLOWERS ATHENS Flowershops athens faliro

Wedding flowers Athens FLOWERSHOPS WEDDING FLOWERS ATHENS Flowershops athens faliro Wedding flowers Athens FLOWERSHOPS WEDDING FLOWERS ATHENS Flowershops athens faliro